What what

Sen finns ju också den här, som faktiskt bara gör mig lycklig. Den får mig att tänka på gårdagen och att Irish Coffee inte alls är bra mot halsont, vad Lisa än säger. Joh hånglade med en folkpartist, vilket är jävligt scabb. Jag tror nog han skulle kunna uppskatta den här låten också, men på ett helt annat plan. (Jag har egentligen ingenting emot liberaler, jag menar jag har ju inga fördomar, men jag menar att, jo, ok. Ibland är det så. Sådär.) Som vår gode vän Wolodarski skulle säga, att: "Upp i rumpan? Jo men visst!"


Excuse me

Jag är sjuk, miserabel på högsta nivån och när jag såg den här här idag gav den mig både migrän och en känsla av att "livet kunde ju vara bättre"



So unwelcome

Fan cp jag hatar att vara sjuk. Sjuk as in näsgångarna är helt och hållet igentäppta, min hals exploderar med jämna mellanrum och allt är bara helvetigt. Bra helg det kommer bli, I can almost picture it.


It's time we let the world know

image227

Jag ska regissera i trean. Tada! That was the big news folks! Kanske inte så jäkla imponerande men
fucking great för mig i alla fall. Grupperna som vi ska spela i kommer delas in och delas ut nästa vecka.
Plötslig ångest. Tänk om ingen vill jobba med mig? Tänk om jag är sämst på det här och vår föreställningen
blir omtalad som den sämsta i hela Södras latins historia? Oh fuck.
Men då kan man ju alltid fly landet och bosätta sig i Guatemala och syssla med att avmaska föräldralösa barn.
Looking forward to it!


My dick cost a late night fee,
Your dick got the HIV.
My dick plays on the double feature screen,
Your dick went straight to DVD.

I was right!

Ni kan alla gå omkring och tycka, att, den där Karin, fy farao för hennes fördommar och idiotiska uttalanden om människor som hon inte vet någonting om, usch vilken hemsk person hon är egentligen, BUT, my dear friends, this proves me right!

Screw you midgets, I'm going home.


Make my day

Funderingar och slutsatser av dagen idag - tisdag 20 maj 2008


Gå upp i tid - Vad är "i tid" liksom? Vem behöver egentligen hinna äta frukost? Jag säger, ju högre B.M.I man har, desto snällare är man. Det är t.o.m vetenskapligt bevisat. Behöver man verkligen ha duschat innan man går till skolan? Är inte ens naturliga "natt i varmt rum i gamla sängkläder och sovkläder"-odör något som andra i ens omgivning faktiskt skulle kunna komma att uppskatta? Är inte något annat diskriminering? Diskriminering mot tidsfattiga människor. Jag ser en ny paragraf i brottsboken.

Hemligheter - De är så galet roliga. Speciellt när de är bra. Och innefattar en själv. Och med stor säkerhet kommer göra andra avundsjuka när de kommer ut. Skadeglädje är den enda sanna glädjen, det vet jag nu.

Barnvaktande - Är det etiskt och moraliskt riktigt att fortsätta vakta ett bajsbarn för att man är så galet förtjust i ungens mamma att man för den sakens inte vill ge upp relationen?

Låttexter - Fan så trist det är när man hört en textrad som bara är så för jävla bra, och så
läser man the actual lyric och inser att den inte alls var sådär fin och underfundig som man trott,
utan bara var en snarliknande sådan som bara inte var riktigt lika bra som det man trott sig höra.
Jag vet inte om detta är ett tecken på att man har ett konstnärligt djup, är ytterst självgod eller bara allmänt hörselskadad. Bestäm själva.

Revisionsredovisningar - Ja, budgetar (budgetter? budbockar? budfår?) och ekonomi överlag. Jag ska inte syssla med sånt! Det blir bara kaos och knas. Som ni kanske förstår räknade jag klart Hysterikons budget ikväll. Resultatet blev smärre... Märkligt. Hoppas inte kåren egentligen ville ha kvittona... Eller läser min blogg...

Rökning - Bara man slutat innan man fyller 25 och inte fimpar på gatan och vet hur man borstar tänderna och använder tugummi och inte gör det kring barn, gamla eller handikappade så tycker jag nog att det är helt ok. Ibland.

Förstöra låtar - Ni känner igen det. Ni har hört en låt, och ni inser att det faktiskt är det mest fantastiskt musikaliskt genialiskt underbara stycke musik som någonsin skrivits. Så ni låter den gå på repeat i stereon, på datorn eller i I-poden. Upp till 76 gånger. Sedan tycker ni plötsligt inte lika mycket om låten längre. Konstigt? Nja. Man känner sig sedan smått korkad, liten och förvånansvärt ensam och övergiven när detta har hänt. Typ som om man sagt "Jag älskar dig" så många gånger till personen man är kär i att denne till slut lackar satan och gör slut för att han/hon bara inte pallar med din patetiska person längre. Typ så känns det. Usch. Jag äter glass och känner mig dumpad.

Gå och lägga sig i tid - I samma andemening som den översta. Vem behöver egentligen sömn? Är inte detta bara ett påfund av djävulen för att kunna komma in i våra rum och urinera på oss när vi är så djupt försjunkna i vår cpdrömvärld att vi inte märker något? Jag menar, sömn? Really. Jag gillar mörker, jag gillar den garanterade nattångesten som kommer varenda gång man är uppe over midnight, jag gillar att sitta uppe vid datorn klockan halv tre en tisdag och tänka att "jag ska bara se ett youtube-klipp till". Ja jag gillar att se det ljusna, sitta i min säng och tänka "Fuck! Jag har ett prov och en redovisning om 3,5 h och nej jag är såklart inte förberedd." Woho! Go go magsår yeah! High on life.


Nu ska jag bespara er från fler patetiska och dåligt skrivna textstycken genom att gå och lägga mig. Hoppas ni har mer meningsfulla liv än mitt.
Sahara Libre

Well sir yes sir

Hihihihi
Hahaha
Hohoho
Hehehe....

Jag har en hemlighet som ingen annan vet,
jag har en hemlighet som ingen vet
(förutom jag då såklart)

Ni andra får veta senare i veckan

Message keeps getting clearer

Återigen sitter jag i min ensamhet, lyssnar på denna och
tror på fullt allvar att den nog var skriven för och om mig.
Vilket för övrigt bara gör mig ännu mer patetisk

...

I get up in the evening and I ain't got nothing to say
I come home in the morning I go to bed feeling the same way
I ain't nothing but tired Man I'm just tired and bored with myself
Hey there baby, I could use just a little help
You can't start a fire
You can't start a fire without a spark
This gun's for hire even if we're just dancing in the dark

Message keeps getting clearer radio's on and I'm moving 'round the place
I check my look in the mirror I wanna change my clothes, my hair, my face
Man I ain't getting nowhere I'm just living in a dump like this
There's something happening somewhere baby I just know that there is
You can't start a fire you can't start a fire without a spark
This gun's for hire even if we're just dancing in the dark

You sit around getting older there's a joke here somewhere and it's on me
I'll shake this world off my shoulders come on baby this laugh's on me
Stay on the streets of this town and they'll be carving you up alright
They say you gotta stay hungry hey baby I'm just about starving tonight
I'm dying for some action I'm sick of sitting 'round here trying to write this book
I need a love reaction come on now baby gimme just one look

You can't start a fire sitting 'round crying over a broken heart
This gun's for hire even if we're just dancing in the dark
You can't start a fire worrying about your little world falling apart
This gun's for hire even if we're just dancing in the dark
Even if we're just dancing in the dark
Even if we're just dancing in the dark
Even if we're just dancing in the dark

Turns you around


En del har ett stort liv. Andra mer ett litet. Det kan också vara fint. Mitt liv har helt enkelt en omkrets av fem busshållplatser, och om det var tänkt att jag skulle ge mig ut i den stora världen, så skulle det väl ha blivit så.

Äh men kom igen va fan, så deppig är jag inte, det är bara en replik från Hysterikon. Jag betvivlar dock inte för fem sekunder att det finns människor som känner så. Jag blir smått illamående bara av tanken. Usch, om jag någonsin hamnar i en position i livet där jag börjar övertala mig själv om att det kan vara fint att inte fått leva ut så som man önskade, då tar jag fan mina sista sparpengar och drar till Aya Napa en vecka och har sex med 00-talister och super bort det sista jag har kvar bakom hjärnbarken. Bra plan Karin!



Don't worry lover
it's bursting at the seams


Shazam and abracadabra

Jag är klar med Nationella provet i matte b, klar med nationella i eng b, och nu äntligen, sent omsider, klar med musikvideon.
Livet känns nice


image226

Happy, happy, happy - haha hahahaha, haha hahahahaha!


den penetrerade kärnan


Jag finns inte, jag är


I don't mean us in the bush makin meth

Ikväll klockan 19.00 så har Hysterikon premiär i Södra Latins teatersalar.
Vi spelar varje dag t.o.m onsdag 14/5. Om någon skulle ha intresse av att komma och titta (det är helt free of charge) så skriv bara en liten rad till mig så fixar jag biljetter.

Det är helt surrealistiskt att tänka att det som vi nu jobbat med i snart fem månader om bara några timmar ska visas upp för allmänheten. Spännande ska det bli iaf.

Ramona goes premier - and she's still looking fabulous

image224

Hoppípolla

Igår var jag och såg Grandavägen 7 på Turteatern. På scen stod ES3TA från St: Eriks teaterlinje och fan va de öste järnet! Det är en Islänsk pjäs jag aldrig hört talas om förut men bra var den. Alla presterade beundransvärt men huvudrollsinnehavarna Nomili Svensson och Eifra Santesson var något alldeles extra på scenen, det går inte att komma ifrån. Svensson, som spelade hubudrollen Frida gjorde denna till en otroligt sårbar och vacker person som man pjäsen rakt igenom ville lära känna mer och mer, och Santesson var i rollen som Fridas lillebror så jävla härlig att se. Hon lyckades med det som så många före henne har haft så svårt med, nämligen att gestalta en yngre pojke utan att göra honom till en androgyn flicka med ADHD, vilket dessvärre ofta blir resultatet när man försöker sig på sådant. Hon var galet fin och energin mellan syksonparet var bland det snyggaste jag sett på scen, helt fucking seriöst. Fan vad jag hatar de duktiga barnen, kommer man själv någonsin kunna vara lika bra?


Om ni får tillfälle, gå och se den! Den spelas på turteatern t.o.m imorgon kväll. Boka blijetter här!

image225

Do I look like I sell drugs?

Har vaknat hemma hos David, han gör våfflor och Lisa läser tidningen. Idag ska jag egentligen hinna med så mycket saker att ni aldrig kan tro det, och uppenbarligen kan inte heller jag tro det för jag tänker verkligen inte göra något åt det. I eftermiddag är det årsmöte för Föreningen Nätverket för ett fritt Västsahara, vi hoppas det dyker upp folk och att alla är beredda på ett något, hmm... Egenartat möte.
Är sunkig som fan, mitt hår är smutsigt, och ikväll ska jag på en skiva som jag verkligen inte vet vad jag ska ha på mig på. Livet är ju verkligen jobbigt ibland alltså. Stackars mig.

Sahara Libre

If I ever

I morse vaknade jag med en konstig känsla i huvudet. Jag gick upp och insåg att jag hade en liten snigelkoloni i ögat. Detta tycktes mig vara väldigt konstigt eftersom jag inte tidigare hört talas om att sniglar bor i kolonier, då med undantag för kolonilotter.
Min mormor hade en kolonilott, eller det var egentligen inte en kolonilott utan mer som ett trädgårdsland i hennes trädgård utanför huset där hon och morfar bodde men det kändes som en kolonilott så jag kallade det för det. Där fanns det mycket sniglar. Jag och mormor brukade gå ut med stora köksaxar på morgonen och klippa sönder alla sniglar vi kunde hitta och sedan gick vi in och åt havregrynsgröt. Fast bara när jag sov över. Annars var jag ju inte där.
Jag har döpt min snigelkoloni till Kentucky Fried Chicken Camp. Kungsnigeln heter Gerard och Drottningsnigeln Saphora Rosensköld. Saphora Rosensköld är transexuell och Gerard har en personlighetsklyvning.
Ibland tror han att han är katten från Wiskarsklamen. Han brukar då hoppa ur ur mitt öga för att jama och klösa på saker. Det går inte så bra eftersom Gerard inte har några klor och ingen mun. Hans ihärdiga försök brukar bara resultera i att han slår sig själv på huvudet med spröten och kräks lite på parkettgolvet.
Nu ska jag plugga inför Nationella provet i matte B. Min snigelkoloni sjunger Hallelujah i gospelkör och dagen känns plötsligt lite bättre.

RSS 2.0