How to do it?

Hur ska jag kunna...

- Älska min mamma efter fredag, då hon med "tjejgänget" ska på Ladies Night och se Martin Stenmarck och Peter Stormare dra dåliga skämt och kåta upp ett tusental 50+ kvinnor i sina bästa dressar? (Checka länken, det är så man vill ta livet av sig på stört. Eller bli lesbisk.)
- Ta min lärare på allvar när hon klär sig som vilken annan jävla 16årig lattebrutta som helst och som grädden på moset särstavar eftersom (efter som). Dö Levinsson dö.
- Vara en logiskt tänkande människa med realistiska synvinklar på livet om jag hela tiden får mystiska signaler skickade till mig? "Du har inte en aning att jag tänker på dig precis just nu". 1. Är det verklligen grammatiskt korrekt? 2. Vad fan vill du?! 3. Aaarrrrgghh! Vulvpitten strikes back. Fitta.
- Somna nu och hinna gå upp imorgon för att komma i tid till mig prov i Arbetsmiljö och säkerhetsfitta när det finns så mycket roliga saker att göra här på internet? Youtube, bittra bloggar, uglypeople.com, m.m.
- Bajsa när all skit jag har inom mig verkar komma ut ur hjärnan, ner i fingrarna och ut i datorn? Den stora frågan.


Såhär känner jag mig just nu. Happy times.
 

Get the fuck out

Well, I guess it's settled then. För jag tänker inte gå igenom samma skit som jag gjorde med fåret, nej tack.  Så så var det med det. Lite tråkigt känns det ju faktiskt, men det är inget man inte kommer över inom kort. Och by the way,  till dig, som detta handlar om: Fuck You

Skönt, nu var det ur vägen, och livet känns lite lättare. Ikväll ska vi fira Puman med stort stoj och stim. Att jag fortfarande är sjuk är inget att bry sig om, ingen har väl dött av lite feber? (Eeh, jo Karin ditt pucko men det behöver man kanske inte tänka på nu.)



Get the fuck out of my house Bitch





Oh my

Att vara välfigt trött, att somna och sen vakna, att bli färdig för dest, att arbeta, att supa sig fullk, att5 knulla oknänd människa på en parlkb
nk, att dansa hela natten låmg, att inse att natten inte var så långt gånger i alla fall... att leka ryss och vara totalt malplace i hela skiten, att ringa tekefonsamtal som man sedan undrar om man någonsin ringde, samt inte svara på sms som faktiskt egentligen betyder någonting för en. fredagkvällar kan vara rätt weird iband.

Phoneless

Min mobil är borta! Skandal! Jag är utan socialt liv och samhörighet, utom nåbar kontakt med omvärlden, jag kommer dö!
Bara så ni vet.

RSS 2.0