Friday FFS!

Finally fredag! Första lediga dagen på detta jävla höstlov! Som vanligt hamnar jag i total tristess och kolossal boredom när jag är ledig, so why would this day be any less different? Jag har skickas web-sms, stalkat folk en stund på facebook, och sitter nu inne på telenors hemsida och skriver dumma frågor till deras automatiska kundtjänst, som har antagit skepnaden av en vindögd tjej vid namn emma. När man fråga Emma saker om fakturor, saldokoll, abonemang och tomten, fattar hon antingen inte frågan eller så rekomenderar hon en till att ringa den riktiga kundtjänsten. Om man däremot frågar henne "ÄR du gay?" svarar hon "Kärlek är fint tycker jag, men den sexuella läggningen är ointressant".
Det är nice att Telenor inte kan programera in svar om sina vanligaste tjänster, men att se till att ingen tror att Telenor är ett homofobiskt bolag, det ser de minsann till.

Telenor - connecting gay people

I should shut up

Såhär beter sig Karin efter några espresso. Någon som vill bli min kompis, mina stack.


He waved and said

Vem fan bryr sig egentligen? Jag bryr mig ju egentligen bara om dem som bryr sig om mig. Låter kanske egoistiskt, men det är ju ändå i slutändan så. Jag bryr mig inte ett jävla piss om dem som inte känner mig och läser den här skiten. För att tala ärligt bryr jag mig heller inte piss om att de som faktiskt känner mig ändå läser den här skiten. Jag skriver för mig själv. Punkt. Så, iaf.
Palla att du ska tro att jag ska vilja något mer än du, varför fan skulle jag vllja det? För att du är psykiskt instabil? Är det därför jag skulle ha någon glädje av att ha dig i mitt liv? För att jag tycker om misär och tragik? Är det för att du är bättre än jag? Om så är fallet, på vilket sätt? Är du smartare än jag? Är du snyggare än jag? Är du roligare än jag? Varför? På vilket sätt har du visat att du har högre status än jag? Jag var inte ens medveten om att vi hade en tävling om toppen på statusstegen. Det var nog därför jag faktiskt jag tyckte om dig från början. För att jag trodde att det inte var någon tävling. Jag trodde vi lärde känna varandra som equals. Uppenbarligen inte. Så, åter igen; Varför skulle jag vilja något mer än du? För att jag är väldigt needy som person? (Detta skulle då vara en enorm motsägelse mot allt vi har pratat om) För att jag är svagare än du? (Eh ursäkta mig, vem var det som tröstade den andre?) För att jag kunde visa medkänsla för andra människor? (Är du helt känslokall eller?) Jag fattar bara inte. Om du nu tycker jag är jobbig, varför tar du då kontakt med mig? Är du helt och hållet fucked up i huvudet? Och om så är fallet (åter igen), är det därför du tror att jag skulle vilja mer i den här relationen än vad du vill? För att du är cp? Har jag givit dig det intrycket, att jag är en mamma som tycker om att ta hand om cp'n? Kan du inte bara sluta? Jag tror inte du förstår, att för varje sms, för varje gång du tar kontakt, skadar du en bit av mig inombords. Du krossar, mosar, river och slår bort, små små bitar av mig, som du aldrig kommer kunna ersätta. För vart ord, för vart sms, blir jag svagare men på samma gång starkare i tron om att du inte är bra för mig. Att din närvaro i mitt liv gör mig svagare som människa. Varför låter jag dig då finnas kvar? För att jag från början, helt uppriktigt tyckte om dig. Nu vet jag inte längre. Du har en kontroll som jag hatar, du vet precis hur du ska spela dina kort. Jag avskyr dig. Jag trodde vi hade mötts.

Horatio


I will remember those hours for the rest of my days

Jessica!




Dagens...

Dagens seriösa - skickade lite mail typ
Dagens oseriösa - Eeh hela dan?
Dagens lack - Sen när var en bra idé att hålla replokalerna stängda på lovet?! Fucking morons! I Hate you!
Dagens visa - Work it - Missy Elliot
Dagens rövbög - Henrik Ibsen
Dagens Lol - Varför smsa nu ditt offer? Är det inte lite sent för reparation?
Dagens produktion av slidsekret -
 

Dagens kvalitet av humor -



Dagens liv -
Jag har inget.

Womanizer

















Give it to me Baby

Min nya obsession här i livet är färjor. Inte vilja färjor som helst mina damer och herrar. Min nya grej, "it-thing", "tha thaang" if you so will, är viking, silja- och cinderellafärjorna. Helst ska det då vara Cinderella, de andra är ju lite väl b. B som i bassiga. Jag driver inte med er nu, kära vänner och okända bekanta som läser detta, jag är fullkomligt allvarlig. Det enda jag pratar om är Cinderellakryssningar, det enda jag drömmer om om nätterna är båtar, det enda jag vill är att åka på kryssning och om min lycka någon gång i livet (snälla gud jag ber dig!) blir så stor, så vill jag jobba på en Cinderellabåt.
Min mors pojkvän spenderade halva fredagskvällen med att höra mig sitta och prata om det fantasiska med dessa samhällen på vattnet, och det enda jag propsat på under alla klassråd i flera veckor nu är att vi ska ha vår klassresa på en färja. Det kanske inte behöver nämnas att mitt favoritprogram som jag slaviskt följer är Färjan på kanal 5, och inte heller behöver väl glädjen beskrivas när jag imorse såg att DN söndag hade två hela uppslag om båtkryssningar.
Jag behöver inget liv, jag har båtar. Jag behöver inte sex, för jag har båtar. Vem fan behöver vänner, när jag kan fantisera om att sitta och dricka en stor stark med Benga på Cinderellas Fun Club en onsdagseftermiddag, eller varför inte hänga med Anita and the Security gang när de plockar blottare som stoppar sina kön i bufféns couscoussallad?
Beviset för min hängivenhet till denna fantastiska livsstil kom för några minuter sedan när jag på kanal 5's hemsida (mitt nya hang-out, de har webtv) tog ett "Färjan quiz". I scored 14/15 rätt och dansade mental segerdans medan jag utstötte små maniska väsningar av välbehag. Direkt efter detta gjorde jag Fråga Olles sex quiz, där jag av tio frågor fick jag rätt på 2.




Om inte det där beskriver mitt nuvarande sociala liv så vet jag inte vad som gör det.

Muttan är Torr

Och fnasig. Narig och fnasig. Narig, fnasig och sårskorpig. Den bristande produktionen av slidsekret kommer säkerligen leda till min för tidiga död.


Det eller aids.

let's get wasted

Alrighty folks... Jag är i nuläget så fyll att jag inte vet vad som är upp och ner- jag vet iaf att lol-bruden skcikar roliga sms och att jag föroppningsvis kommer träffa henne nästa vecka någon gång. jag tittar inte ens hur jag stvara, smanda sitter bervid mig oich ser skeptisk ut. hehe... "I'll do you til the break of dawn, cuz that's what I do best." Den bruden är uu för party alltså, vad skulle jag göra utan hennes närvaro? Nu ska jag dricka upp min cosmo och sen ska vi till Idyll. Libvet har aldrig varit mer gay, Puss

RSS 2.0