So fresh you can taste the crunch

Skrev precis ett asbra långt inlägg, men jesus hatar mig så det förvann. Nu blir det förkortning deluxe för jag måste ut i snöstormen och till skolfanskapet. Helgen bra, snöstorm i huvudet, lekte askungen i lördags natt och har nu en halvdöd högerfot, träffade stark igår, repade med nompan, hade ont i huvudet, blev uppäten av ett tryffelsvin, "plopp".

Här är världens bästa julkalender, känn glädjen inför den analkande ångesthögtiden. Pussy


Oh herre jävflar i havet

Det här är så fruktansvärt roligt att jag inte vet vart jag ska vända mig. Seriöst. Har nog inte skrattat så mycket på väldigt länge! Den här bruden är ju på riktigt SKÖN i huvudet! Vad fan har hon förväntat sig!? Att jag ska stå med en vegogulasch på spisen och ett par vinare på bordet och ba' "Heeej! För all del, bjud in dig själv, kom in, ät min mat, drick mitt vin, fucka up mitt huvud lite mer, för all del, kom hit bara, du är så välkommen, vi har ju bara inte hörts av på två veckor sen jag insåg att du var mer lol än självaste lol-bruden, men verkligen, kom in, ta med dig en vän, nej men se, det hade du redan gjort! Så spännande att få oväntat besök, som kommer så långfärda bara för att träffa lilla mig, eller gå på fest, eller jag vet inte, för att få klaga över hur needy jag är, och på samma gång kanske försöka krossa mitt hjärta ännu lite mer?"
Men NEWSFLASH, du kan inte krossa det din fitta för jag är inte KÄR i dig! Men du bjuder iaf till ett gott skratt, det kan jag ändå ge dig. Men du är på riktigt skön i huvudet.

We run this Shit

Sista produktionsveckan i mitt liv är nu över. Jag är så trött i kropp och själ att jag inte vet vart jag ska ta vägen, men att dra hem till J's och fekka järnet verkar inte vara en så dum idé... Det är maskerad, tema "såhär får du aldrig se mig igen". Jag ska vara man. Nora påpekade att "meen vaddåå man kommer ju Visst få se dig som man igen! Vad hände med att klä ut dig till homofob?" Men jag vet inte hur man klär ut sig till homofob utan att klä ut sig till en ful man så jag tänker att om jag kör på att vara man så får jag i alla fall halva rätt. Jag menar, kom igen! Snubbar?! Vidrigt...
Som när jag, mandy, pumet, helena, lisa och nomili varit på Fbk och ska dra därifrån. En kille som står utanför säger medan vi går ut genom dörren "Tja då tjejer!". Nomili vänder sig om, ler snällt, svarar "Hej". Inser snart Vem hon sagt det till, anisktet stelnar till och hon utbrister "Man!" Nu förvrids ansiktet till en illamående grimars, hon inser ALLVARET i vad hon sagt, vVEM hon sagt det till, och hon ropar över hela Hornsgatan "ÄCKEL!"

Sån ska jag vara ikväll. Niiice...

Tagga till och lyssna på Missy E - We're gonna break it down (ells I'll be somewhere ells)

A runaway american dream


Obama blev president, woho för världen. (Ok, jag erkänner; jag grät nästan under hans segertal. Om det beror på att jag var femotional, övertrött, faktiskt rörd på riktigt eller bara lättad över att det inte blev McCain vet jag inte. Troligen en blandning.)
Prop 8 gick igenom i California i anslutning till valet och samkönade äktenskap är nu inte tillåtna. Jävla p'n. Fy fan vad jag hatar er. Om jag nu nästan fällde en tår när Obama blev president så kan jag nu berätta att jag grät när jag fick veta att prop 8 gått igenom. Fy fan vad jag hatar er, era jävla homofobiska jävelcp'n. I Sverige kan samkönade äktenskap äntligen bli verklighet (you took your time you fuckers) i maj -09, och sure, woho, finally, men samtidigt kom igen! Det har ju tagit sin tid och ifall det ändå försvinner på andra platser i världen, then fuck this shit! Jag blev inte så arg när jag precis fick reda på att prop 8 gått igenom, men nu i efterhand kan jag inte låta bli att bli argare och ledsnare och tvivla mer på världens framtida utveckling än någonsin förr. Fy fan. Fuck you California.
Jag känner som the animals;

We got to get out of this place, if it's the last thing we ever do.
We got to get out of this place, girl there's a better life for me and you




Det enda som är bra idag är att Helenababy fyller 19! Grattis love!<33

RSS 2.0