I'm with Bjorn

What else am I suppose to say?
I'm with Bjorn (and I love every minute of it..)

Midsomer murders

Okej, nu gäller det - Sill, lax, nubbe och grodor i mängder, det är så midsommaren ser ut för mig och större delen av den svenska befolkningen.
Att man äter precis samma mat som till jul och påsk är det ingen som tänker på, att den vegetariska delen av matbordet som vanligt är lika exciting med sin potatis och dill (tur att man äter fisk) hör till traditionen, och faktumet att den gamla seden av att avla massa barn nu har gått över till att hålla reda på alla redan existerande småbarn kring stången medan deras föräldrar blir redlöst berusade á la "Underbara älskade" och bryter nacken vid stövelkastningen verkar alla bara glatt accepterat och lärt sig att uppskatta.
Jag tycker inte om Midsommar. Det är väl inte det att jag egentligen avskyr eller hatar Midsommar, det är bara det att jag rätt och slätt inte tycker om den. Alls. Den känns bara så onödig, det är en högtid som Gud glömde att göra något spexigt med och det enda den tillför är ännu en ledig vardag om året (vilket i och för sig inte är fy skam).
Jag ska i år fira den härliga befruktelsehögtiden med att (bomba, hota, sjukta och med mina terroristkompisar från Hamas mörda någon president) vandra omkring på Justerö med brodern och modern vid min sida och sjunga psalmer och Bowie för full hals. Om jag får tid ska jag försöka läsa ut Själens blåmärken också.

När jag återvänder till rövstaden Stockholm på söndagkvällen blir det dags för lite arbete de la teater. Jag undrar om grupp Kamrat har börjat läsa några pjäser? Om inte, dags att börja nu. Jag har läst fyra varav en kanske skulle kunna vara på tanketapeten. Den ska om inte annat läggas på förslag så den kan röstas bort. På återseende tills vidare.
Sahara Libre och bomb, bomb, bomb


We're being watched

Bomba, skjuta, Al-quaida, attentat, terrorism, mordhot, bomb, bomb, bomb, bomb, terrorism, terrorism, muslimska terrorister, Bin Laden, Hamas, skjuta, hota, döda, bomba, skjuta, mörda, attackera, bomb på riksdagen, spränga, terrorism, Jihad,  muhamed jihad, bomb, bomb, bomb, döda, döda, döda, skjuta hota, mörda, attack, attentat, terrorism, terrorister, spränga NK-huset på torsdag någon på?, döda någon kanske Reinfeldt, ska vi? Ok. Bomba bomba bomba, hota, hota, hota, attackera, skjuta, döda, vi är terrorister, javisst. Bomba med bomberna på riksdagen.

Jag gillar FRA.

S.A.T.C

A dedication to the oh-so-long yearned and longed-for, Sex and the city, the movie.

I just faked a sonogram - Miranda

You said we were watching an independent movie, I brought Biscotti!
- Charlotte

I need a napkin to wipe off my seat, that waiter is hot! - Samantha

These shoes pinch my feet, but I love them! - Carrie




Stupid Boy

Publishme.se är den nya inloggningssidan för blogg.se och eftersom det är past midnight tog det mig ungefär 9 minuter innan jag fattade hur jag skulle kunna logga in för att skriva detta inlägg. Patetiskt.

Var på Unga Turs öppna scen idag. Begåvade människor uppträdde och jag fick en smärre rush av total panik- och prestationsångest. Hur i guds fina helvete på jorden ska jag kunna göra något som inte blir helt och hållet utbuat och missförstått på scenen där om fyra veckor? Frågan har funnits i mitt huvud under de senaste dagarna och kommer kvarstå till den faktiska sekunden det visas upp. Jag ska försöka få Lundqvist att skjuta fram skiten till augusti, jag vill verkligen ha med bjorn och noms och för att det ska bli möjlighet finns inget annat alternativ än att låta mig ha det vid ett tillfälle då de båda faktiskt kan närvara. Sitter occasionally och försöker få den kreativa ådran inom mig att få fram någt men resultatet blir väl sådär...

Över till roligare nyheter:
Imorgon kl. 11.00 sharp hoppas jag att få sitta med min fantastiska produktiongrupp för trean(!) ch prata teater, etik, förhoppningar, restriktioner, regler och annat härligt pre-productionsnack för att vi nu äntligen ska få komma igång! Jag är så galet peppad och tror verkligen på oss i gruppen, att vi ska ha jävligt kul tillsammans och att resultatet vi kommer visa upp senare i november inte kommer vara annat än fantastiskt!

Nu ska jag sova och drömma söta drömmar om Leo Tolstoj och filmen Magnolia (som jag faktiskt inte tycker sådär jättemycket om) Sahara Libre

RSS 2.0