Don't get so upset

Asså LOLigare styrelsemöte får man ju leta efter. Tjena Lena vad dysfunktionella dessa möten är! Det blir väl kanske så när de görs via msn. Och så sällan. Och när ordföranden går online en timme försent. Och folk småbråkar och småpikas via msn för att de är trötta och pubertala småbarn. Jag är självfallet inkluderad i detta, ta ej miste!
Hur som helst, det är snart slut. Hoppas jag?

Igår var jag på Öppen scen, arrangerad av Unga Tur, tillsammans med Nomili och Ellen. Alltså, jag var där med dem, det är inte de som arrangerar det. Heh. Shit vad jag är trött och spånig idag då. HUR SOM. Det var kul. Billig dricka, mycket folk, bra uppträdanden, härlig stämning och allmänt bästa sättet att spendera en onsdagskväll. Vem behöver Baba Sonic liksom, massa nybliva 18åringar och dyr dricka och SJUKT dålig musik! Äckligt, det är vad det är. Uäh jag hatar Baba. Gå på Öppen scen istället. Så mycket mer värt, inget snack om saken!

Imorgon åker min famlij till landet och jag blir äntligen själv ett par dagar. Höjdpunkten på året. Dessutom är det invigning av EuroPride imorgonkväll på Skansen. Niiice. Skriver mer om spektaklet på lördag.

Jag saknar Göteborg. Vädret, lukterna, smakerna, människorna, allt. Stockholm är en röv. men det visste vi väl redan.
Sahara Libre




Downtown

Alright, så nu var man i Stockholm igen.

Tågresan hem gick bra, den spenderades med att leka ordlekar och klaga på hur varmt det var.
Jag har kommit över det här med arbetstiderna för Pride, jag ser faktiskt fram emot det. Det är ju trots allt bara fem dagar och festa hinner jag nog med så det räcker ändå.

Sitetr nu och försöker ladda över en röstinspelning med Cornelia och Ioanna till datorn, men det är helt omöjligt. Mina program vill bara inte öppna dem. Jag visste inte att det skulle göra någon skillnad att det var inspelat och inte klara mp3filer, men så var det visst. Om det inte funkar när bror har hjälpt mig så får jag vänta tills flickan kommer hem så får hon hjälpa. Träffade också chefredaktören från Ottar idag, vi utbytte diktafoner och några ord. Hon är trevlig och verkar reko.

Ikväll ska jag nog till Öppna scenen i Kärrtorp. Hoppas Nomili hakar på, vill inte dra dit själv.


Det var ditten och datten det

You know what bitch?

Igår var allt heaven, idag är allt hell. Har fått mitt jobbschema under pride, och det är fan inte rättvist!
Fem dagar istället för de lovade tre, 8-timmarspass varje gång och till råga på allt endast kvälls- och nattpass vilket gör att jag inte kommer kunna festa någonting. Kul. Varför annars finns Pride? Jo, för att festa för i helvete. Nu komemr jag missa det totalt. Inte kommer jag kunna umgås med Hemulen speciellt mycket heller. Fan det här suger verkligen. Nomili kommer jobba tre dagar, ca 5 h per pass. Inte rättvist. Jag lackar. Det låter förmodligen väldigt barnsligt, men i nuläget funderar jag faktiskt på att inte jobba alls och skita i att vara på områdena, det komemr ju vara party runt om på stan i alla fall. Jag har till på fredag att bestämma mig. Vad ska jag göra? Svar och råd uppskattas...

Well, you know what bitch? FUCK YOU!

I spend all night, losing sleep

Är på Stenugnsön med familjen Svensson och läget är underbart.

Efter galet dygn i Göteborg med aningen för mycket alkohol, kroppar, festande och bakfyllemat drog vi idag till ön och ska vara här till onsdag. Jag vill inte åka hem.
Joanna, Cornelia, jag och Nomili har precis bakat klart våra improviserade bullar och avnjuter dessa med mjölk och systrarna Quin. Senare ska vi nattbada och titta på Scrubs. Vad annars har man sommarlovet till?

Åter igen, jag vill inte åka hem. Men, på fredag börjar Pride, och det är ju la gött det. Den 30 kommer Hemulen och IamBjorn till Sthlm. Fan vad härligt det ska bli. Den 4 augusti bär det av på the infamous "Vi hade i alla fall tur med vädret" Dresinfärd. Spexigt.

I helgen hoppas jag på att få träffa P, ska försöka arrangera det på ett smart sätt. Drömde om honom inatt. Det är som med Kvickar. Flesh memories.

Ganska hoppigt inlägg, mycket mer dagbok än något annat. Dagboksinlägg in cyber space. I sure do know how to pick them huh? Places to reveal my inner thoughts I mean. Hur jävla hemligt detta nu är.
Internt och ointressant för utomstående om något.

Nej men nu ska jag väl sluta. Freddy har inte svarat på mitt sms. Han är sämst. Nomili kastade precis iväg en 7-kilos vattenmelon när hon skulle göra konster med den. Den sprängdes. Det är meloninälvor över hela köksgolvet, och röd söt fruktsaft i mitt öra.. Nomili är bäst. Det är bara hon som gör sånt by accident.

Här kommer en party bild från Nomilis skiva. Jag ser ut som en transa. Men det kanske jag alltid gör? Ha det bra, och på återseende.


If you show you show



Taco, taco, Taco Burrito



Best South Park episode ever - watch!



So called Party over There

Bon jour mis baugettes! Hahaha, life's fucking wonderful, don't ya'll agree?

Imorgon drar jag till Göteborg, och inte på någon jävla second class chair for loosers, utan på en lite finare, lite bättre, lite större och lite bekvämare stol i första, största fucking klass. Slå det om ni kan. Nej, jag tänkte väl det.
Jag kommer hem på onsdag, och tills dess kan ni få klura ut den här!

En man kör sin bil och stannar vid ett hotell, och inser i samma ögonblick att han är bankrutt. Vad har hänt?

Och btw så är jag omotiverat förälskad och det är det roligaste och läskigaste som har hänt mig på jävligt länge.
So long och Sahara Libre


Pridepridepridepridepride!

RSS 2.0