Hon är hemma!!!


Hon är hemma! Omg! Sjukligtsaknadfliicka_89


Fredag

Fan Karin! Vad som började som en helvetes-fredag-jävel-försov-mig-kommer-komma-försent-och-i-helvete-frånvaro-gaaah-jag-vill-inte-nu-ska-jag-tvätta-håret-och-gå-till-skolan-damnit!, resulterade i att jag nu, lagom till att mina schemalagda lektioner tar slut, sitter framför datorn med äcklig kall soppa, halvfixad (jag tvättade iaf håret), och undrar vad som hände egentligen? Jag skulle ju vara bra och gå till skolan nu, det här är sista terminen kom igen karin tagga till lite och sluta var en sån pussy!

On the bright side, det är fredag (wooho!), jag har projektarbete (Wooho!), och jag ska senare träffa lite softa människor. A.k.a Eifra och Amanda. Eifra kom btw i veckan på att hon är straight. Jag fick en hjärtattack och förstod för första gången på riktigt att världen inte går att rädda, vi kommer alla dö. Dessutom har hon fått 5000 pix av en snubbe på hennes jobb. Nej, hon har inte fått dem av hennes chef. Nej, inte som bonus eller löneförhöjning. Nej, hon har inte ljugit för honom och sagt att hon vill värva honom till Scientologerna och behöver pengar. Är det då han som är lite märklig kanske? Svar; ja. Helt seriöst, vem faan ger en av sina medarbetare 5000 kr?! Det är helt absurt! Det roligaste är hans anledning: Nee men asså jag är en sån här konstnär och jag ba' sålde en tavla för femtio tusen kronor och du typ inspirerar mig så här får du 10 %, håll till godo! När ska jag träffa en dude som utan konstiga avsikter vill ge mig fem laxar?

Funtar på att köra en nyskapande lite mer artsy form på hela askungegrejen och börja kasta skor eller ev. glas ut från fönstret på folk. Någon knäpp alldeles för rik Sofoman med en examen från konstfack och beckmans som det egentligen inte går speciellt bra för men som ju har cashen från päronen att leva på så det gör ingeting att hans konst inte säljer, kanske går förbi, får en stiletto och ett snapsglas i huvudet och tänker "Shit maaan, jag ska ge henne allt hon vill ha!".
Jag går bara och väntar på rätt ögonblick.

Nu ska jag ta tag i mitt liv och min vardag.
Sahara libre
Give me your shoes bitch

RSS 2.0