Rock this Party

Är hemma hos min weinerkorvmoster, har ätit mat, druckit kopiösa mängder vin, och ska nu till att sjunga rasistiska visor om negrer. min släkt äro för underbar må man säga. Snart ska jag till F12 och vara fashionabel. Det blir lol. Puss!



Långt ner i mörka Afrika
vid floden Chikahdoa/
där bodde det en negergrabb
som hette HoaHoa/
Och han gick inte klädd som vi
nej, kläder struntade han i/
Men detta gjorde inte nåt
för han var en äkta hottentott/

Han bodde i en negerkral
för det gör hottentotter/
Där bodde också kungen själv
och kungens fru och dotter/
Han var en tjock och munter man
och ring i näsan hade han/
Det tyckte han var riktigt flott
för han var en äkta hottentott

Och byn den låg vid flodens strand
med skog på alla kanter/
Och lejon strök i skogen kring
och vilda elefanter/
När Hoa gick i skogen ut
så tog han alltid med sitt spjut/
För passa sig för stort och smått
det måste en äkta hottentott/

En kväll när alla låg och sov
det hördes nåt som prassla/
Och Hoa vakna plötsligt opp,
det tissla och det tassla/
Och Hoa som var mycket klok
begrep att nånting var på tok/
Och snart så hade han förstått
att detta var ingen hottentott/

Det var inga lejonsteg
det kunde Hoa höra/
Det är nog Babo-stammens folk,
vad har de här att göra?/
På rövarstråt är dem förstås
och tänker överfalla oss/
Då är det kanske lika gott
att väcka varenda hottentott/

Så smög han ut och lyssnade
med handen bakom öra/
Sen kröp han fram till trummorna
och nu ska ni få höra/
Den största trumman tog han sen
och började att slå på den/
Det bullrade som skarpa skott
och ut kom varenda hottentott/

När rövarna kom stormande
då var det ingen fara/
För hottentotterna stod
med spjut och bågar klara/
När rövarna fick detta se
de ville inte vara med/
De vände och fick väldigt brått
tack vare en liten hottentott/

Och kungen han var väldigt glad
och det var allesamman/
Och kocken bjöd på mjölkchoklad
och allt var fröjd och gamman/
Sen blev det dans till ljusnan dag
till kungens stora välbehag/
Han dansa både swing och hopp
för det gör en äkta hottentott/

Och kungen sa: Jag Hoa gör
till prins bland hottentotter/
Och du ska få en kokosboll
och dessutom min dotter/
Bland alla mina svarta män
ska du få bli min bäste vän/
Och följa mig i tort och vått
för du är en äkta hottentott!

Harry Butthole Pussy Potter

Jag trodde jag skulle dö, svimma allra minst. En panikångestattck var absolut på väg, men som tur var lyckades min hjälte till bror trösta mig tillräckligt snabbt innan jag i desperation skadade mig själv eller någon annan. Vad var det som gjorde mig så upprörd, kan ni kanske undra?

Jo, detta...




there's nothing to live for when I'm sleeping alone...

Signs

Tecken på att man verkligen börjat skolan igen.

- När man faktiskt måste gå upp när klockan ringer sin dödande signal på morgonen
- Att man refererar till sig själv som trea istället för "nej men jag har ju sommarlov så jag är ju egentligen klasslös nu"
- När man inte längre kan dygna flera dagar i rad för att man vet att man måste vara focused the next day
- Att man alltid är jättehungrig på kvällen för att man ätit av den förgiftade skolmaten till lunch
- Man vet vilket datum och vilken veckodag det är
- Man bär numera konstant runt på sin almenacka
- Man sitter klockan 01.23 framför datorn för att skriva klart skolarbeten som ska vara inlämnade nästa dag

Då känns livet jääävligt segt.
Jag vill gå i Bamseskolan istället.


Not what you were looking for

Idag är det tisdag, jag är cpförkyld och hostar var femte minut upp mina lungor som i några minuter ligger pulserande och slemmiga framför mig på bordet innan de hoppar der i halsen igen och fortsätter iriitera mig. För irriterad är jag. Faktiskt, så har jag varit irriterad jävligt länge. Jävligt irriterad, jävligt länge. Flera dagar fatiskt. Det började i fredags. Då åkte jag nämligen till Växjö.

Att åka till Växjö verkade som en sjukt soft grej att göra, lite sådär småspontant och nice, Stockholm är ju som kännt en röv och varför då inte passa på att åka bort liksom? svar: FÖR ATT VÄXJÖ SUGER VULVPITT!
Först, att åka Swefuckingbusbussen i sju timmar är inte riktigt vad jag skulle kalla kvalitetstid. Snarare detention från Snape. Så vidrigt är det. Sen, att komma fram och bara bli sjukt dissad och drygt behandlad, det är inte heller så kul. Att ovanpå detta bli ljugen för, bli ännu lite mer drygt behandlad, och sedan förvirras med blandade känslor är... Ja, inte riktigt ok helt enkelt.  Vi får väll se hur irriterad jag har hunnit bli på torsdag. hah. Så sjukt kul allt är.

Om man ska ha ett smeknamn måste det vara snyggt, lite retro och lite fashion eller åtminstonne lol på ett bra sätt. Men mah godness in heaven! Come on! Nej men seriöst jag lackar satan på den här situationen.
Förra veckan kom vi på ett ordsrpåk, nämligen "Män är svin, de är inget bra!", men så i söndagskväll myntades också uttrycken "Tjejer är cp!", samt "Fall inte för cp'n Karin!", och samtliga är väldigt bra ord att leva efter tycker jag. Får se hur bra det går. Verkligen, vi får se hur kul torsdag och helgen blir. Var säker på att uppdaterning kommer ske. Nu måste jag plugg eng fucking C! Bye bye cp-birdie.

Lives are ribbed in plastic Love

Bussbiljetter tur- och retur till Växjö kostar 595 kr, vilket är ett rätt decent pris även om jag som vanligt är ganska low on cash. Om jag får som jag vill drar jag och Ems dit på fredag, för att återvända på söndag igen. Det vore bara så fucking nice om vi fick chansen att det första vi gör denna näst sista termin av vår gymnaisetid göra riot mot den gråa och skittrista svenniga vardagen vi normalt lever och dra till Växjö! Nej, ok! Riot och Växjö går inte så bra ihop precis, men det är en bit på vägen. Nu snart är Ottarintervjun också klar, en korr-läsning till och sedan så är det tryckdsags. Det är verkligen inte ett stort arbete och ändå har jag hållt på med det större delen av sommarlovet känns det som. Tokigt.


Såhär kan man se ut den sista sommarnatten värd att minnas från 2008, när man kl.6 på morgonen vandrar hem genom ett öde Södermalm.


The streets were emty


No more street play

What a Wonderful World

Det känns verkligen great när Sverige än en gång visar sin otroliga takt och medkänsla för mänskliga liv. Och om detta är den jag tror att det är... Då kommer jag fan bomba Migrationsöverdomstolen. Iaf så kommer GU stå bakom beslutet.

http://www.dn.se/DNet/jsp/polopoly.jsp?a=817202

När det är glassigt...

- När man har jobbat hela dagen och får duscha
- När man äter mat med två människor man tyker om
- När man får sms som gör gör att det pirrar i magen
- När man drar på öppen scen och möter två före detta ragg som kvällen till ära är extra oattraktiva samtidigt som man känenr sig som om man äger världen i snygghet.
- När man drar från öppen scen till lokal
- När man dricker obscena mängder sprit i lokal
- När man får massa credd och pratar bra saker i lokal
- När man går hem från lokal kl.6 på morgonen och är full
- När man är själv i stan och fotar samtidigt som man går hem
- När man komemr hem och rä hungrig och det finns halloumi i kylskåpet
- När man komemr hem, är fyull, trött, hungrig och ska jobba, och så läser man i mail att "först på fredag, för vi måste kolla igenom noga hur långt det kommer kunna vara i slutändan", så man inte behöver sitta uppe och jobba havl 7 på morgonen för man var dum och mialade sent, så nu kan man full, trött och glad gå och lägga sig och sova i tre h innan man ska upp och jobba med måleri igen.
- När man kan skita i att gå och lägga sig och istället titta på L-word.
- När man äter mer mat och mår bra av att passa i sina "skinny-jeans"
- När man fortfarande får sms som får det att pirra i magen
- När man känenr sig snygg

Då känns livet precis så som IamBjorns kusin beskriver det; jävligt Glassigt!


Sipa Lipa lakritspipa

Ni vet när man är så stressad så magen gör jääteont och man mår jätteilla och vill helst gråta och gömma sig under täcket och glömma bort att man fått det där mailet. Jag hatar när det är så.

Fuck off and Die

Nu är det försent, nu kan det det inte göras ogjort, nu är det bestämt, det är jag som har bestämt det, det är ångest och panikframkallande, det är sämst och jag tycker hemskt illa om mig själv för att jag gjorde det här valet, failure is no alternative lix, jag mår sämst över det, men fan, efter att ha dygnat två dagar i rad för att sitta uppe och skriva klart två grejer med deadline snart, och sen få veta att panikmoment 1's deadline har flyttats fram till 4 dar efter jag kommer hem, då går det fan inte, inte som det ser ut nu. och ja, jag är fullt medveten om att det endast är mitt eget fel att det ser ut som det gör nu men det gör det inte mindre problematiskt för de andra i gruppen och jag vete fan jag åker liksom om 2 h, har inte sovit sen i fredagsnatt och kommer snart kollapsa på allt. Nej, jag tror det var rätt sak att göra faktiskt. Hälsomässigt. Om det är så bra självförtroendemässigt? Nja, lite tveksamt. Det var nog rätt grej.

Men jag tycker inte om det.

LOL

Har dygnat igen för att sitta uppe och skriva klart text, det har inte gått bra, har i stort sett inte fått något gjort över huvud fucking jävlar taget men ändå har jag suttit här för skriva klart den innan ikväll måste jag ju... Och jag jobbar idag också, mellan 15-22. Fuck. Det är trevligt att komma tillbaka till skolan om två veckor och vara en enda stor nervkollaps. Nu ska jag fan frösöka sova två h inna  jag måste upp och skriva igen. Och jag har typ inte kunnat umgås med Hemulen någonting medan hon varit här. Jävla fittor. (Nej, jag är inte arg, bara lite för trött för att veta något över huvud taget).

Men något som är LOL är detta lilla Dagboksinlägg som jag randomly hittade denna morgon utan sömn på helgon. Gissa vem som skrivit den och få en godis.


En dag när jag som vanligt skulle ner till vattnet för att dricka lite vatten la jag märke till en så jävla snygg Tyranosaurushona som låg och solade på stranden. Hon hade en stor, sexigt rundad svans, sexiga små pyttesmå framarmar och ordentligt fjälligt bröst. En sån toppödla! Jag klampade omkring lite så att hon skulle lägga märke till mej. Åt upp några gräsätare och lät blodet rinna i en sexig ström ut från käftarna. Det gjorde susen, hon brakade fram mot mej. ”RAAAHHHHHHHH” väste hon mot mej och det var något i hennes ton som lovade mer än vad hennes ansiktssuttryck gjorde. Jag lutade mej mot henne, kunde jag inte se en liten strimma av kåthet i hennes små svarta känslolösa ögon? ”RAAAAAAAAAHHHHHHHHHH” svarade jag. Hon log mot mej så att huggtänderna glänste i solskenet. Det var tydligen precis vad hon ville höra. Med ett kraftigt ”RAAAAAHHHHHH” vände hon upp stjärten mot mej och vek undan svansen. Min dinosauriekuk var stor, grön och bultande styv. Jag körde brutalt in den i hennes härliga, plaskblöta dinosauriefitta. Eftersom jag är en Tyranosaurus kom jag efter tio sekunder och gick därifrån för att hitta nåt att äta. Men skönt var det. Ja jävlar.

RSS 2.0